Tennis betting – Spill på tennis hos bookmakere

Det er ikke mye i odds som er bedre enn tennis betting på norske bookmakere. Den populære sporten er utrolig populær for spillere i Norge. Interessen for tennis har blitt enda større siden Norge fikk en stor stjerne i sporten. Det handler selvfølgelig om Caspar Ruud som har etablert seg i den absolutte toppen. Tennis betting er populært fordi det er mange forskjellige markeder. I tillegg kan mye skje under en kamp som gjør det spennende å følge sporten. I tillegg kan det ikke ende med uavgjort, noe som betyr at det bare er to utfall for kampvinnere. Du som vil satse på tennis har derfor gode forhold og mye å velge mellom.

Anbieter Bonus Besøk
1 1000 NOK Besøk
2 3000 NOK Besøk
3 100% bonus + 500 NOK gratisspill Besøk
4 200 NOK Besøk
5 250 NOK gratisspill til du vinner Besøk
6 2000 NOK Besøk
7 1000 NOK Besøk
8 500% bonus Besøk
9 500% bonus Besøk
10 500 NOK gratisspill Besøk
11 500% bonus Besøk
12 3000 NOK Besøk
13 509 NOK gratisspill Besøk

De største tennisturneringene for betting og odds

I tennis er det fire årlige turneringer som er større enn noen annen. Dette er de fire Grand Slam-turneringene i form av Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Under disse turneringene er det mange odds å velge mellom. Det er nå interessen er absolutt størst, noe som betyr at du har flere markeder enn under vanlige kamper. OL er ellers det spillerne vil vinne. Dette er fordi sommer-OL bare arrangeres hvert fjerde år. Dermed er det turneringen som har mest prestisje av alle, ettersom spillerne også får medalje for landet sitt. Under OL er forholdene også gode for å satse på tennis.

Live stream og live betting på tennis 

En stor fordel med tennis er at det er mulig å streame live selv de største turneringene gratis med bettingselskapene. Så lenge du har penger på spillkontoen din eller har satset det siste døgnet, kan du nyte gratis live streaming. Dette betyr at muligheten gis å se alle kampene fra første runde helt til finalen i for eksempel Grand Slam-turneringer. Kombiner live stream med live betting. Ved å plassere odds live havner du midt i all spenningen. En tenniskamp er optimal for live betting. Kampene kan vare veldig lenge, og det kan snu raskt. Spillere som har en ulempe på 0.-2 har flere ganger slått til seier med 3-2 i sett. Oddsen for et 0-2-underskudd er veldig bra, mye bedre enn før kampstart.

Tennis betting - Spill på tennis hos bookmakere

Bruk en oddsbonus på tennis odds

Nye spillere til et bettingselskap kan velge å motta en odds bonus. Dette blir gitt av spillselskapene som en takk for at du registrerte deg hos dem. En bookmaker kan gi flere forskjellige typer oddsbonuser. En velkomstbonus når du oppretter en konto er veldig vanlig. For eksempel kan det være en innskuddsbonus. Du kan bruke bonusen til å satse på tennis. Når det er store kamper som Grand Slam, OL eller en kamp Caspar Ruud spiller, er det enda flere tilbud. Deretter kan du oppdage boostede odds på spesifikke kamper eller risikofrie spill samt free bets. Med et oddstilbud får du mer ut av spillopplevelsen din. Derfor kan du hente en tennis bonus fra norske bookmakere.