Ski betting – Beste odds på ski

Når du satser på ski, er det mye å oppdage for de som er ivrige etter å finne gode odds. Bookmakere i Norge har et godt utvalg, og det er mange forskjellige alternativer å oppdage. I Norge har ski vært brukt som transportmiddel på snø i over 1000 år, selv om det første løpet ble avholdt i 1843 i Tromsø. Det er flere forskjellige kategorier på ski, og de mest populære alternativene er også de med de beste oddsene og de fleste markedene. Dette er hovedsakelig langrenn  som kan betraktes som den største og mest populære kategorien. Norge er et land med lang tradisjon innen vintersport og er også den nasjonen med flest gull i vinter-OL noensinne. Dette er noe å være stolt av, og det gjenspeiles tydelig i norske bookmakere som har et godt oddsutvalg på ski.

Anbieter Bonus Besøk
1 1000 NOK Besøk
2 3000 NOK Besøk
3 100% bonus + 500 NOK gratisspill Besøk
4 200 NOK Besøk
5 250 NOK gratisspill til du vinner Besøk
6 2000 NOK Besøk
7 1000 NOK Besøk
8 500% bonus Besøk
9 500% bonus Besøk
10 500 NOK gratisspill Besøk
11 500% bonus Besøk
12 3000 NOK Besøk
13 509 NOK gratisspill Besøk

Det er mange forskjellige markeder innen ski-betting

Hver konkurranse innen ski har mange forskjellige markeder å velge mellom. Det vanligste er definitivt å satse på vinnere i ski mobil betting. Så satser du på deltakeren du tror vil vinne et løp eller en konkurranse. Men det er også vanlig å spille blant de 3 beste fordi det er de tre beste som får medaljer. Hvis det er et stafett og Norge møter andre nasjoner, kan du spille head to head mellom to forskjellige nasjoner. Sats for eksempel på hvem som kommer først i stafetten mellom Norge og Sverige eller hvem som vinner OL-gull på 4×5 km. Det er de norske deltakerne som engasjerer seg mest, og derfor er det også på disse arrangementene det er de beste alternativene.

Ski betting - Beste odds på ski

Ulike varianter av ski

Det er mange skisport å oppdage, men noen er mer populære enn andre. I Norge er langrenn, skiskyting og hopp det de fleste ser på og satser på. Skiskyting er en sport som kombinerer langrenn og skyting. Her kreves det både at du er fysisk sterk, men samtidig har presisjonen og evnen til å konsentrere deg når det gjelder det meste. Et bommet skudd kan være det som får en skiløper til å gå fra gull til å havne utenfor pallen. Men langrenn er den største trekningen i skiverden. Her er Norge det beste i verden, og det er også overlegen. Therese Johaug er verdens beste skiløper og er alltid overlegen i alle løp. Derfor er det lurt å spille henne som en vinner selv om oddsen ikke alltid er den høyeste hos bookmakere.

Hopping er også en fin sport å se på live. Det er ikke den samme handlingen og spenningen som i langrenn og skiskyting fordi alle hopper individuelt i stedet for at det er et løp. Samtidig fortsetter hoppingen å være en av de vanskeligste og mest populære skisportene på markedet. Andre skisport som er verdt å nevne er Skicross, Snowboard, Telemark, Speedski, Off-piste, Alpint og Freestyle. Men oddsspekteret er noe mer begrenset enn tilfellet er med langrenn, skiskyting og hopp. Derfor bør de som satser på ski først og fremst velge de tre største idrettene fordi forholdene rett og slett er bedre i disse idrettene.