Esport betting – Spill odds på dataspilling

Det er kanskje ingen sport som vokser så mye i interesse som esport. Tiden da dette var en aktivitet som ble utøvd av noen få på gutterommene er for lengst et tilbakelagt stadium. Nå blir det stadig flere som holder på med sporten og det samme gjelder selvsagt publikumsinteressen. En bransje som virkelig har fått øynene opp for esport er bettingbransjen, og i dag finner du neppe en bookmaker som ikke tilbyr oddsspill på denne idretten.

Anbieter Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk
3 250 kr gratisspill til du vinner Besøk
4 1000 kr Besøk
5 500% bonus Besøk
6 500% bonus Besøk
7 €50 gratisspill Besøk
8 500% bonus Besøk
9 1 000 kr Besøk

Muligheter for betting på esport

Den økende populariteten til esport medfører selvsagt mye omtale i media, og dermed blir stadig flere klar over at dette er en sport og ikke en aktivitet som utøves av noen få. Sporten er på plass i skolen, og mange land inkludert Norge har egne landslag. Dette gjør at mange blir interessert i sporten, og spillselskapene ser selvsagt muligheten for å utvide bettingtilbudet sitt.

Det gir deg som liker å spille odds mange muligheter for både spill på odds og liveodds. Med andre ord plassering av veddemål både før og under en konkurranse i sporten. De fleste bookmakerne har i dag et stort og variert oddstilbud på alle de store og velkjente dataspillene. Noen bettingselskaper har selvsagt mer fokus på sporten enn andre, men jevnt over finner du et godt spilltilbud på esport.

Dette spiller du odds på i esport

Dermed kan du spille odds på spill som Counter-Strike: Globel Offensive (CS:GO), Dota 2, League of Legends, Call of Duty, Starcraft 2, Fortnite, Overwatch og Rainbow 6. Flere spill finnes også så for full oversikt er det greit å titte innom hos bookmakeren din for å se hva som tilbys. 

Det varierer noe fra spill til spill hva du kan spille odds på. Det er oppbyggingen av og spillets gang som bestemmer det. Likevel er det nok å velge mellom på de forskjellige dataspillene. Det mest vanlige er å spille på hvem som vinner en kamp av de to lagene eller utøveren som møtes. Det samme gjelder for langspill når det kommer til turneringsvinnere.

Du finner head to head som er spill på hvem som vil gjøre det best av to utvalgte lag/spillere. Du kan spille odds på hvor mange runder som vil bli brukt på et kart, hvor mange runder som er nødvendige for å avgjøre en kamp, samt hvilket lag som vinner spesifikke runder. Oddsspill med forskjellig typer handikap finner du selvsagt også.  

Esport betting – Spill odds på dataspilling

Test ut esport med et velkomsttilbud

Om du aldri har forsøkt oddsspill på esport, men er litt nysgjerrig på dette, så kan det være en god ide å teste ut dette hos en ny bookmaker. Da vil du som kjent tilbys et velkomsttilbud enten i form av en odds bonus eller noen gratisspill. Det gir deg dermed ekstra med penger som du kan bruke til å teste ut oddsspill på esport.