Ishockey betting på norske bookmakere

Ishockey er en sport som har vokst seg større i Norge de siste årene. Det har mye å gjøre med at Norge endelig får en skikkelig superstjerne i Mats Zuccarello. Gjennom årene har vi ikke blitt bortskjemt med norske NHL-spillere, men sporten har fått et skikkelig løft i landet. Dette er også tydelig merkbart i ishockey betting, hvor det er mye å oppdage hos bookmakere. Sporten er perfekt for spill med høyt tempo, mange mål og action. Prøv å satse på ishockey hvis du vil ha ekte spenning.

Anbieter Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk
2 500 kr Besøk
3 500% Besøk
4 2 000 kr Besøk
5 500 kr Besøk
6 500 kr Besøk
7 500 kr Besøk
8 1 000 kr Besøk

Live betting på ishockey

Få idretter er like bra for live betting som ishockey. En kamp kan snu veldig raskt, og det er få potensielle kunder som betyr at et lag kan slappe av. Derfor velger mange å satse live på ishockey i dag og det er mange flere alternativer å velge mellom. Du kan satse på neste målscorer, hvilken spiller som tar neste utvisning, eller hvor mange mål det blir igjen av perioden.

Med livestream kan du se gratis

Et annet alternativ er å delta i live streamet ishockey til alle enhetene dine. Da kan du se kampene og plassere spill samtidig. De fleste spillselskaper har rett til å vise ishockey blant norske bookmakere. Det burde være mye mer interessant å plassere dine spill live når du også kan se kampen samtidig.

For å kunne se live streamet ishockey med spillselskapene, trenger du penger på spillkontoen din. Da har du tilgang til alle idretter som streames hos bookmakeren. Det er mange ligaer fra hele verden å se gratis. Husk at ikke alle spillselskaper tilbyr direktesendt sport, men bare noen spillsider.

Fjordkraftligaen

Fra et internasjonalt synspunkt er ikke Fjordkraftligaen verdens beste liga, men lidenskapen er stor for de norske klubblagene. 10 lag spiller i den høyeste serien og det er Vålerenga som har vunnet gull flest ganger. De siste ti årene har Stavanger Oilers begynt å utfordre mer og mer, og mellom 2010-2020 vant Oilers fem gull.

Det er gode alternativer for å satse på Fjordkraftligaen for de som vil. Før sesongen kan du satse på hvem du tror vil vinne gullpucken eller hvilken spiller som blir årets rookie. Hver kamp er også tilgjengelig med de fleste odds og markeder for de som er ivrige etter å spille på norsk ishockey.

Ishockey betting på norske bookmakere

NHL er nummer 1

Selv om Fjordkraftligaen er morsomt for nordmenn, finnes verdens beste ishockey i USA og Canada. I NHL er det flest odds og markeder som er tilgjengelige hos alle tippeselskaper. Spill i den ordinære sesongen eller Stanley Cup, som er den avgjørende sluttspillet. På grunn av tidsforskjellen spilles kampene vanligvis midt på natten norsk tid. Derfor er det perfekt å legge et spill før du legger deg og så forhåpentligvis våkne opp som en vinner.